Aandachtvrager

Gek op aandacht vragen EN geven?

Dat komt goed uit, want aandacht vragen is een vak en toevallig een vak waar wij erg goed in zijn. Of het nou vacatures, producten, evenementen of merken zijn, als er aandacht voor nodig is dan vragen wij het op een beleefde, maar zeer creatieve en opvallende manier.

Wij zijn een Digital Marketing Agency gespecialiseerd in het creëren en distribueren van online content. Content met als doel de aandacht van een specifieke doelgroep te vragen. Content die opvalt, aanspreekt en blijft hangen.

Wij vragen zowel aandacht voor klanten vanuit ons kantoor in Naaldwijk, als op locatie bij de klant. Naaldwijk, zeg je? Ja, het is niet toevallig dat New York ook met een N begint en met een K eindigt… if you can make it there, you'll make it anywhere!

Momenteel groeien we hard en daarom zijn we op zoek naar een:


Aandachtvrager / Online Content Marketeer

Content creatie & distributie

Bij het maken van campagne is creativiteit het belangrijkste ingrediënt. Samen met de klant bedenk en creëer jij campagnes, bepaal je welke doelgroep je wilt bereiken en welke boodschap je deze doelgroep wil laten horen/zien.

De mogelijkheden met betrekking tot het maken van content zijn eindeloos. Jij maakt content die perfect aansluit bij de doelgroep die je wilt bereiken. Of dat nou voor vacatures, producten, evenementen of merken is, jij fixt het!

Vervolgens distribueer jij de content op strategische tijden op verschillende sociale kanalen, zodat de klant verzekerd is van maximale aandacht, op het perfecte tijdstip, van de juiste doelgroep!

De ideale aandachtvrager...

Is enorm creatief en heeft originele ideeën. Ideeën die je om kunt zetten in beeld en tekst. Uiteraard betekent dit dat jij goed moet zijn met Adobe Photoshop (en eventueel Illustrator en InDesign). Daarnaast is het ook belangrijk dat jij alle eigenschappen bezit van een gewetenloze huurwoordenaar die lezers het zwijgen oplegt door opvallende en aansprekende teksten!

Ook is het belangrijk dat jij een social media superster bent. Jij bent op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en weet precies wat wel en niet goed werkt op verschillende kanalen.

De ideale Aandachtvrager moet ook avontuurlijk ingesteld zijn, want elk kwartaal doe jij mee aan ons AVontuur, waarbij we spannende (maar leuke) activiteiten ondernemen zoals indoor skydiven, klimmen/boulderen, icekarten, alles voor die heerlijke adrenaline rush!

De ideale aandachtvrager moet ook zeker houden van feestjes. Wij zijn zo gek op feestjes dat we onder ons label 'Feestgevers' onze eigen evenementen organiseren, zoals bijvoorbeeld Oktoberfest Westland.

Tot slot moet je niet alleen goed zijn in aandacht vragen, maar moet je ook bereid zijn om zo nu en dan aandacht te geven

Wij bieden

Een ongelofelijk leuke functie die zowel fulltime als parttime in te vullen is. Geen dag is hetzelfde, omdat jij bij en voor verschillende opdrachtgevers aan de slag gaat. Je werkt niet alleen samen met de (marketing)medewerkers van de opdrachtgevers, maar je stemt je ideeën ook af met je collega Aandachtvragers. Hierbij zullen we regelmatig ‘Social Sessies’ houden, waarbij we elkaar op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen en ideeën op digitaal marketing gebied.

We bieden je ook de leukste opdrachten bij onze klanten. Jij kiest zelf de opdracht die het meest bij jouw competenties past.

Ben jij een Freelancer / ZZP’er en wil jij je graag aansluiten bij een enthousiaste club creatievelingen die een hoop lol, creativiteit, ideeën en kennis met elkaar delen? Dan zouden wij het ook supertof vinden als je reageert!

Kom je bij ons langs om eerst kennis te maken?

Eigenlijk interesseert het ons niet zoveel wat voor een opleiding of hoeveel werkervaring je hebt. Het gaat ons om jouw unieke creatieve talent die je door laat schemeren in je campagnes. We gaan graag met je in gesprek.

Sluit je bij ons aan en stuur een mailtje naar info@aandachtvragers.nl

Succes en hopelijk tot snel!