Tarieven

Welke Aandachtvrager past bij jou?

 

 

Wij hanteren verschillende tarieven voor junior, medior en senior Aandachtvragers. Afhankelijk van uw wensen brengen wij u met de Aandachtvrager in contact die daar het beste bij past.
 
 

Junior

Een junior Aandachtvrager is iemand met 1 tot 2 jaar werkervaring op het gebied van online marketing. Het tarief ligt tussen de € 35,- en € 45,- bruto per uur. 

Medior

Een medior Aandachtvrager is iemand met 2 tot 5 jaar werkervaring op het gebied van online marketing. Het tarief ligt tussen de € 55,- en € 65,- bruto per uur. 

Senior

Een senior Aandachtvrager is een echte professional met minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van online marketing. Het tarief ligt tussen de € 75,- en € 95,- bruto per uur

Junior Aandachtvrager

Fris, leergierig en enthousiast

Deze Aandachtvrager zet de basis van van jouw social media kanalen op, beheert en optimaliseert de SEO, SEA, bedenkt en maakt social media en e-mail campagnes, schrijft relevante (online) content en analyseert en rapporteert de online resultaten.

 

 

Medior Aandachtvrager

Ervaren, kundig en doelgericht

De Medior Aandachtvrager is vakvolwassen en beheerst ook de meest complexe onderdelen van zijn werk. Neemt verantwoordelijkheid voor de resultaten en voert een online strategie uit middels bedrijfsdoelstellingen en stuurt eventueel junior marketeers aan. 

 

Senior Aandachtvrager

Overzicht, visie en strategie

Een Senior Aandachtvrager initieert en bewaakt de gehele online marketing strategie en heeft
uitgebreide kennis over alle facetten binnen de online marketing. Op basis van ervaring weet een Senior Aandachtvrager onderbouwde strategische keuzes te maken.

 

Welke Aandachtvrager past bij jou?

Neem contact op via info@aandachtvragers.nl.