Krijg jij wel aandacht genoeg?

Want alles wat aandacht krijgt, groeit.

Aandacht vragen is een vak en toevallig een vak waar wij erg goed in zijn. Of het nou vacatures, producten, evenementen of merken zijn, als jij er aandacht voor wilt, dan vragen wij het voor je.

Content  Campagne

Originaliteit, creativiteit en samenwerking
 
 

Bij het maken van campagne is creativiteit het belangrijkste ingrediënt. Samen met u bedenken en creëren wij campagnes, bepalen we de doelgroep die we willen bereiken en de boodschap die we ze willen laten horen/zien. 

Content  Creatie

Websites, filmpjes, foto's, teksten..
 
 

De mogelijkheden m.b.t. het maken van content zijn eindeloos. Wij bedenken en maken de content zelf. We maken content die perfect aansluit bij de doelgroep die we willen bereiken. Of dat nou voor vacatures, producten, evenementen of merken is, wij realiseren het!

Content  Distributie

Wij distribueren uw content over alle populaire sociale kanalen. 
 
 

Wij distribueren uw content op strategische tijden op verschillende sociale kanalen, zodat u verzekerd bent van maximale aandacht, op het perfecte tijdstip van de juiste doelgroep!

Content  Kalender

Timing = everything
 
 

Samen met de klant maken we een content kalender waarbij het doel is om de juiste doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap te bereiken. Wij zetten de content klaar voor controle en plaatsen deze na een akkoord van de klant online op verschillende social media.